Nieuwe versie Insight Marketing Software goed ontvangen

23/05
2011
VOORHOUT (EZPress) - De afgelopen weken heeft BHB Marketing de nieuwe versie van haar Insight Marketing Software aan klanten en prospects gepresenteerd. De software is zeer goed ontvangen. Vooral de overzichtelijke en gebruikersvriendelijke userinterface valt erg in de smaak.

Insight Marketing Sofware is de online marketing sofware van BHB Marketing. Het biedt functionaliteit voor onder andere het versturen van nieuwsbrieven het uitvoeren van email en directmail campagnes het opzetten van eventdriven marketing programmas het beheren van marketingcontacten en het plannen van marketingactiviteiten.

Anders dan andere marketing automation oplossingen gebruikt Insight zelflerende marketing intelligence technieken waardoor het in staat is prospects in de verzamelde gegevens te ontdekken. Standaard rapportage en analyse tools blijken daarvoor ontoereikend.

Wij zijn erg tevreden met de ontvangst van Insight 2011 zegt Bart Hoogenraad directeur van BHB Marketing met deze versie hebben we een grote stap gemaakt om marketing automation binnen het bereik van middelgrote en kleinere organisaties te brengen.

Meer informatie over Insight 2011 is te vinden op httpwww.bhbmarketing.bizbhbinsightmarketingsoftware.html.

BHB Marketing is specialist in business to business B2B marketing en helpt organisaties met marketing automation hun marketingresultaat te vergroten. Meer informatie over BHB Marketing is te vinden op httpwww.bhbmarketing.biz.

einde bericht

Bron BHB Marketing

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 23 mei 2011, 17:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry