Drukkerij de Vries kiest voor iFileFactuur

17/05
2011
HOOFDDORP (EZPress) - Drukkerij de Vries uit Sneek heeft gekozen voor iFileFactuur van DDinformatica. Met behulp van iFileFactuur kan het bedrijf in de toekomst alle inkoopfacturen geautomatiseerd verwerken van ontvangst tot betaalbaar stellen.

Drukkerij de Vries verwerkt jaarlijks ca. 7.500 facturen. Voorheen werden deze handmatig ingevoerd in DBS Financials en gefiatteerd door alle budgethouders. Met iFileFactuur worden de papieren facturen gescand ingeboekt en vervolgens door het systeem digitaal doorgestuurd naar de fiatteurs langs de door de Drukkerij aangegeven route. Uiteindelijk komt iedere factuur weer automatisch terug bij de financile administratie voor verdere verwerking. Uiteraard ook weer geautomatiseerd en volledig digitaal. In het digitaal archief zijn de facturen snel en eenvoudig terug te vinden vanaf de pc van iedere geautoriseerde medewerker. Drukkerij de Vries beperkt hiermee het aantal handelingen en creert een verwerkingsproces dat vele malen efficinter is dan voorheen. Zo bespaart ze flink in tijd kosten en ruimte.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Over Drukkerij de Vries

De basis voor de gezonde ontwikkeling van Drukkerij De Vries Sneek tot wat zij nu is is gelegd in 1874. Het uitgangspunt toen luister eerst naar de opdrachtgever en bied hem dan naar beste kunnen de oplossing is nooit verlaten. Al een eeuw en enkele decennia lang hebben directie en medewerkers van Drukkerij De Vries gehandeld in die geest. Het resultaat is mr dan een drukkerij een nationaal gewaardeerd partner en een specialist op het gebied van verpakkingen.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 17 mei 2011, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Friesland, Sneek

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry