Microsoft en Portland grote winnaars van eerste CBM Rankings

16/05
2011
WIJCHEN (EZPress) - Microsoft en Portland Europe zijn de grote winnaars geworden van de eerste CBM Rankings. CBM ht vakblad voor de ICTreseller presenteert in haar meinummer een onderzoek dat uniek is binnen het ICTkanaal. Samen met onderzoeksbureau Discript VOF is onder resellers en dienstverleners onderzocht hoe zij hun distributeurs beoordelen welk merk het beste imago heeft en hoe ze denken over een aantal actuele onderwerpen.

Aantrekkelijkste merk

Microsoft is voor zakelijke ICTresellers het aantrekkelijkste merk. Het scoort een gemiddeld cijfer van 76 niet alleen onder haar eigen partners maar onder alle ondervraagde resellers. Het is een bewijs van de goede samenwerking met onze partners. Dat ook nietpartners ons blijkbaar goed beoordelen geeft aan dat er een positief beeld over ons heerst. Dat heeft toch te maken met onze manier van zakendoen zegt Arjan Oude Kotte directeur Small and Midmarket Solutions Partners bij Microsoft. In de ranglijst wordt Microsoft gevolgd door Cisco HP VMware en Citrix.

Beste distributeur

Portland Europe is de beste ICTdistributeur van Nederland. De softwaredistributeur krijgt van de resellers waarmee het zaken doet een 77 als gemiddeld cijfer. Daarmee blijft het Ingram Micro tweede en Copaco derde voor. Portlanddirecteur Kim van Bruggen is blij en trots. Hier doen we het voor. We weten dat we goed bezig zijn maar als het op deze manier wordt bevestigd is dat echt waanzinnig. Ook Eric Segers directeur van nummer twee Ingram Micro is blij met het resultaat. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk ons streven om op de eerste plaats uit te komen.

Cloud computing

In het onderzoek zijn ook een aantal actuele themas meegenomen. Volgens n op vijf resellers is cloud computing waarschijnlijk of zeker een bedreiging voor hen. 42 van de resellers zegt dat die bedreiging er absoluut niet is.

Ook blijkt uit het onderzoek dat resellers in 2011 veel omzet verwachten met securityproducten. Daarnaast is slechts een kleine groep van plan om het portfolio binnenkort uit te breiden met telecomoplossingen.

Einde bericht

Bron Magenta Publishing

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 16 mei 2011, 16:25
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gelderland, Portland, Verenigde Staten, Wijchen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry