Matthijs van Nieuwkerk wacht op late night-talkshow

11/05
2011
Matthijs van Nieuwkerk heeft nog altijd de ambitie om een praatprogramma te presenteren op de late avond. Hij zou daar De Wereld Draait Door onmiddellijk voor opgeven. Dat vertelt Van Nieuwkerk op radiozender 3FM. Van Nieuwkerk ziet voorlopig echter geen mogelijkheden. “Waar ik nog wel een oogje naar heb, is een late night-slot, maar dat zit er niet in. Jeroen en Paul doen het fantastisch en die blijven voorlopig. Dat vind ik ook een goede zaak. Ik moet geduld hebben“, zo laat hij weten.

De VARA-presentator heeft al ideeën voor een late night-programma. “Je zou je kunnen voorstellen dat muziek dan een prominentere rol gaat spelen en dat het programma iets meer op een Amerikaanse late night-talkshow gaat lijken.”

In maart was Van Nieuwkerk een week lang te zien met Je Mist Meer Dan Je Ziet, waarin hij elke avond rond middernacht de voorbije tv-avond besprak met gasten. “Er deugde veel niet aan en een paar dingen wel. De VARA was er best enthousiast over en ik zag er ook wel wat in, maar het is te laat. Er kijken te weinig mensen als je om twaalf uur begint en er is ook weinig geld voor. Het is nog niet zo eenvoudig.”

Van Nieuwkerk wacht het allemaal af. “Er zit een goed programma en de VARA gaat natuurlijk niet twee programma’s uit eigen huis tegenover elkaar zetten en dat wil ik zelf ook niet. Dat is onzin“, besluit hij.

Datum: woensdag 11 mei 2011, 17:23
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry