Spinnen voor het goede doel

09/09
2009
Ook dit jaar kun je jezelf weer lekker in het zweet trappen voor het goede doel. Van 11 tot en met 20 september 2009 organiseert Spieren voor Spieren weer haar jaarlijkse campagneweek. Samen met hoofdsponsor Intersport wil de stichting mensen in beweging krijgen voor kinderen met een spierziekte. U kunt zelf een actie organiseren of deelnemen aan de afsluitende grote Spinnen voor Spieren Marathon in het Topsportcentrum van Almere. Tijdens de eerste editie fietsten er 1750 mensen waaronder Minke Booij, Paulien van Deutekom, Theo Bos, Frank de Boer en Edwin Evers.

Ook Wieke Dijkstra, Annemarie Jorritsma, Sjeng Schalken en Roy Heiner fietsten mee. Wij hopen van harte dat wij u op 20 september aanstaande (weer) als 1 van de deelnemers mogen begroeten en dat er net zo’n waanzinnige sfeer hangt als vorig jaar. De sportwereld zal in ieder geval ook weer present zijn.

Kunt u niet komen spinnen in Almere op 20 september maar wilt u wel een bijdrage doen aan Spieren voor Spieren? Meld dan op deze website uw eigen actie aan of doe een gift op rekening 33322 tnv Spieren voor Spieren. U maakt dan kans op een officiële AZ bal met de handtekeningen van het kampioensteam. Uiteraard kunt u op deze website inschrijven voor spinnen voor spieren om (al dan niet samen met uw personeel) een geweldige dag te beleven in Almere op 20 september 2009.

bron en meer informatie: spierenvoorspieren.nl

Datum: woensdag 9 september 2009, 06:20
Bron: Goed Nieuws.com
Categorie: Algemeen
Tags: Almere, Flevoland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry