Gordon wil net als Gerard Joling eigen film

05/05
2011
Gordon wil net als Gerard Joling een eigen speelfilm opnemen. Dat zei de zanger woensdag in SBS Shownieuws. Eigenlijk zouden de twee samen een filmversie van het tv-programma Joling & Gordon over de vloer maken, maar nadat Gordon vorige week de stekker uit het idee trok, willen ze nu allebei solo gaan. “Het idee van het script is nog steeds geweldig. Misschien dat ik het wel alleen ga doen, met Gerard als gastrol. Dat heb ik hem ook heel eerlijk verteld“, aldus Gordon.

Gordon volgt daarmee Gerard, die eerder deze week liet weten dat hij met twee filmproducenten in onderhandeling is. “Ik heb het verhaal gehoord dat hij ook alleen een film wil. Dat vind ik ook alleen maar goed. Dat moet hij helemaal zelf weten.”

Hij staat nog steeds achter zijn beslissing om de gezamenlijke film te annuleren. “Naarmate het proces vorderde werd ik eigenlijk niet goed bij het idee van het feit dat ik dan weer ruzie met hem zou kunnen krijgen. Toen dacht ik: het gaat net zo goed, laat ik nou gewoon daar is niet aan beginnen.”

De RTL-presentator weet niet of Joling geïnteresseerd is in de gastrol. “Maar hij stond net op mijn voicemail, dus dat moet ik nog even gaan luisteren“, grapt hij.

Datum: donderdag 5 mei 2011, 11:32
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry