De Inside Out Bracelet een uniek sieraad

03/05
2011
GELEEN (EZPress) - Nieuw De Inside Out Bracelet een uniek en origineel sieraad met een waardevolle boodschap.

De armbanden zijn handgemaakt uit 925 sterling zilver aan de binnenkant bezet met echte edelstenen en parels. Het unieke van de sieraden schuilt echter in de Ins. Samen met de edelstenen verwoorden de opengewerkte teksten aan de binnenkant de eigen wijsheid van de drager.

De diverse armbanden beelden de zoektocht naar innerlijke rust en liefde voor jezelf uit.

Door de verschillende stenen en teksten in de armbanden is het een persoonlijke en waardevolle boodschap naar jezelf toe..

De sieraden zijn uiteraard voorzien van het Nederlandse zilverkeurmerk voor echtheid en geproduceerd op basis van fairtrade.

Het concept InsideOut Bracelet is ontwikkeld door Marcelle. Marcelle is o.a. moeder van 3 volwassen dochters en is sinds 2000 bezig levenswijsheden op een geheel eigen wijze vorm te geven. Doordat ze zelf heeft ervaren doorleeft verwerkt en begrepen is ze in staat de diepere betekenis in haar creaties op de juiste wijze te vertalen. Marcelle werkt altijd vanuit zichzelf en vertrouwt op haar intuitie en gebruikt deze

Verkoop geschiedt via internet website www.insideoutbracelet.nl en een aantal landelijke verkooppunten waaronder restaurant De Librije in Zwolle Jaap Rijnbende in Den Haag Chateau Gronsveld en Helsloot Juweliers in Utrecht.

de prijzen variren van 180 tot 399

Datum: dinsdag 3 mei 2011, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Overijssel, Utrecht, Zwolle

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry