iFileFactuur nieuwe OEM partner voor Unit4 MultiVers.

03/05
2011
HOOFDDORP (EZPress) - iFileFactuur de softwareoplossing van DDinformatica voor de automatische verwerking van inkoopfacturen is OEM partner geworden voor UNIT 4 Multivers.

Gebruikers van het financile pakket UNIT 4 Multivers worden zo in staat gesteld om de opslag en verwerking van hun inkomende facturen te optimaliseren door de facturen te digitaliseren en de verwerkingsprocessen coderen accorderen en archiveren te automatiseren en efficinter in te richten.

Dankzij de standaard koppeling via de business connector tussen UNIT 4 Multivers en iFileFactuur worden gegevens van de inkoopfactuur middels het scannen van de facturen automatisch overgezet naar de financile applicatie. Doordat vervolgens ook de verwerkingsprocessen routering codering accordering en archivering zijn geautomatiseerd ontstaat een snelle en optimaal ingerichte factuurverwerking met complete controle over de factuurstroom en vermindering van administratieve handelingen.

Over Unit4 Multivers

UNIT4 Multivers biedt alle essentile administratieve functies voor ondernemers in Nederland en Belgi. Overzichten die u nodig hebt voor uw accountant bank of de Belastingdienst rollen er zo uit. Van kolommenbalans tot en met btwaangifte van exploitatieoverzichten tot cash flow UNIT4 Multivers genereert ze automatisch.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Datum: dinsdag 3 mei 2011, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry