Incasso via smartphone straks kinderlijk eenvoudig

28/04
2011
ROTTERDAM (EZPress) - Incasso en gerechtsdeurwaarderorganisatie Flanderijn introduceert vandaag een gratis incasso App voor de iPhone de Flapp. Ondernemers die snel de incasso van een nog openstaande factuur in gang willen zetten maken een foto van de betreffende factuur met hun smartphone en sturen deze direct door naar Flanderijn. Een speciaal team van incassoprofessionals neemt de vordering dan direct in behandeling. De Flapp is gratis en te downloaden via www.flanderijn.nl.

Flanderijn is de eerste in Nederland die bedrijven de mogelijkheid biedt om laagdrempelig via de smartphone een incassoprocedure te starten. Michel van Leeuwen directielid van Flanderijn is ervan overtuigd dat bedrijven met behulp van de Flapp veel eerder dan normaal slecht betalende debiteuren of notoire wanbetalers gaan aanpakken Tot op heden is het zo dat het merendeel van onze klanten hun incassoopdrachten gewoon per post of per email versturen maar toch zijn er aanzienlijk veel bedrijven die opzien tegen de gangbare procedures. Ze willen direct actie maar hebben geen zin in de hele rompslomp daar omheen. Met de Flapp verwachten we die groep enorm aan te spreken.

De Flapp is niet de eerste incassoinnovatie waar Flanderijn voor tekent. Eerder ontwikkelde het bedrijf een online incassotool voor sportverenigingen. Hiermee kunnen clubs achterstallige contributies snel en eenvoudig laten incasseren. En onlangs kondigde Flanderijn aan dat zij in het kader van het project afrekenen met winkeldieven op een eenvoudige manier winkeliers ondersteunt bij het incasseren van een schadevergoeding bij winkeldieven.

Van Leeuwen Incasso is een serieuze zaak waar je als ondernemer eigenlijk niet op zit te wachten. Als het dan toch zover komt willen wij er voor zorgen dat de procedure snel en gemakkelijk in gang gezet wordt en vervolgens vlekkeloos verloopt.

Einde bericht

Bron Creative Venue

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 28 april 2011, 09:26
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry