DDinformatica lanceert iFileFactuur 2.12

19/04
2011
HOOFDDORP (EZPress) - De nieuwe versie van iFileFactuur voor de automatische verwerking van inkoopfacturen is deze week gelanceerd. Met iFileFactuur 2.12 kunnen klanten van DDinformatica hun factuurverwerkingsproces nog verder optimaliseren.

Ten opzichte van de laatste versie heeft iFileFactuur een frisse nieuwe uitstraling gekregen maar ook functioneel is iFileFactuur verbeterd.

Zo is iFileFactuur nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Een van de voordelen is dat er vanaf versie 2.12 eenvoudig door een gescand document kan worden gescrolled waardoor u een factuur sneller kunt controleren of sneller naar de juiste informatie van de factuur kunt. Daarnaast is de herkenning aanzienlijk verbeterd en worden voortaan ook Nederlandse BTW nummers herkend.

Een andere waardevolle toevoeging is dat het vanaf versie 2.12 mogelijk is om ontvangen .pdf facturen direct te importeren in iFileFactuur. Deze hoeven dus niet langer geprint en gescand te worden.

Bestelmodule Purchase to Pay

Met de uitbreiding van de bestelmodule kan iedere inkoopfactuur voortaan gematched worden met de bestelling en levering. Deze Threeway match die het bestel en leveringsproces koppelt aan het factuurverwerkingsproces maakt het verwerkingsproces nog sneller en nauwkeuriger.

Meer weten

Wilt u weten welke nieuwe functionaliteiten iFileFactuur 2.12 te bieden heeft Vraag dan de release notes aan via helpdeskddinformatica.nl marketingddinformatica.nl.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 19 april 2011, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry