Koning amp Hartman introduceert nieuwe energie bewakingsmodule voor IT Infrasctructuur

18/04
2011
AMSTERDAM (EZPress) - Koning Hartman introduceert nieuwe energie bewakingsmodule ten behoeve van een efficinte IT infrastructuur. Deze intelligente module voldoet aan de nieuwe eisen en ontwikkelingen binnen de IT sector en geeft inzicht in het energieverbruik van datacenters.

Hogere serverdichtheid en een toenemende hoeveelheid dataverkeer binnen bestaande datacenters leiden tot een substantile toename van warmte ontwikkeling. Daarnaast stellen ontwikkelingen zoals virtualisatie en cloud toepassingen nieuwe eisen aan de IT Infrastructuur. De intelligente Schroff bewakingsmodules ondersteunen de datacenter manager bij het bewaken van de kritische parameters om de bedrijfscontinuteit te beheersen.

Een belangrijk aspect is de brede reeks spanningssloffen Power Distribution Units PDUs met monitoring functie. Dit omdat het monitoren en bovenal het optimaliseren van de efficiency van een datacenter alleen mogelijk is als er accuraat informatie over het energieverbruik is. Met deze informatie is het mogelijk de energieverhoudingen en parameters als Power Usage Effectiveness PUE te bepalen en te vergelijken met andere datacenters.

Einde bericht

Bron Koning Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 18 april 2011, 13:45
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Leiden, Noord-Holland, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry