BeeSmart wint Europese aanbesteding Bibliotheek Rotterdam

13/04
2011
OMMEN (EZPress) - Bibliotheek Rotterdam heeft bekend gemaakt in het kader van de Europese Aanbesteding Gebruikerspas en Betaalautomatenvoorzieningen de opdracht te gunnen aan ICTbedrijf BeeSmart. Het gaat om een overeenkomst voor zes jaar die betrekking heeft op het realiseren van een totaalconcept voor het publiek met onder meer betaalautomaten printkopieerstations downloadstations het beheer van de publieksomgeving centrale besturingssoftware artikelverkoop en een innovatief draadloos internetconcept.

Bibliotheek Rotterdam is met 25 vestigingen een Bibliobus en een jaarlijks bezoekersaantal van zon 26 miljoen mensen de meest populaire culturele instelling van Rotterdam. Bibliotheek Rotterdam heeft met BeeSmart bewust gekozen voor de oplossing die het beste aansluit bij de visie en missie van de bibliotheek. Een oplossing die staat voor kwaliteit innovatie toekomstgerichtheid en een integrale aanpak.

BeeSmart levert een gecentraliseerde omgeving waarin diverse publieksdiensten worden gentegreerd en gebruikt op basis van de ledenpas. Hiermee creert Bibliotheek Rotterdam een waardevol platform waarop zij haar diensten effectiever kan inzetten en waarmee ze haar klanten beter leert kennen. Want juist door de integratie op n platform is een goede analyse mogelijk van het gebruik en de interesses van de klanten. Hiermee wordt het risico op extra koppelvlakken voorkomen is ook de visie van Bibliotheek Rotterdam.

Ook kunnen klanten eenvoudig openstaande bedragen zoals boetes leengeld en contributie voldoen bij de betaalautomaat en het saldo van de pas raadplegen. Verder kan de pas gebruikt worden voor kopiren printen scannen internetten ook draadloos en downloaden. Bibliotheek Rotterdam krijgt inzicht in het gebruik van haar diensten en de financile transacties met de pas via diverse rapportagemogelijkheden.

Einde bericht

Bron BeeSmart

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 13 april 2011, 13:38
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Ommen, Overijssel, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry