T-Mobile maakt prijzen iPhone 3G S in Nederland bekend

18/06
2009
DEN HAAG (EZPress) - T-Mobile kondigt vandaag aan dat de iPhone3G S al vanaf 0 euro op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Ook dit nieuwe model zal exclusief verkrijgbaar zijn in combinatie met een abonnement van T-Mobile.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: `De introductie van de iPhone vorig jaar was een geweldig moment. Het toestel vloog de winkels uit en is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de best verkopende mobiele telefoons. In combinatie met de scherpe iPhone abonnementen is de iPhone een enorme stimulans geweest voor het gebruik van internet onderweg. Nu, een jaar verder, zijn we ontzettend trots dat ook het nieuwe model weer alleen bij T-Mobile in Nederland verkrijgbaar is.`

iPhone3G S

De iPhone3G S is vanaf 26 juni 2009 beschikbaar in een 16GB en 32GB versie in zwart en wit. Nieuwe features van de iPhone3G S zijn onder andere een verbeterde 3.0-megapixelcamera voor foto en video, MMS, een handige kompasfunctionaliteit, `Spotlight` waarmee iPhone-bestanden op een snelle en overzichtelijke manier op het toestel worden weergegeven en `Altijd online` waarmee de gebruiker automatisch berichten en updates ontvangt zonder dat het nodig is een applicatie te starten. De huidige iPhone3G 8GB blijft ongewijzigd in het assortiment en wordt per 26 juni in prijs verlaagd.

iPhone abonnementen

De iPhone3G S is verkrijgbaar in combinatie met de bestaande i-abonnementen van T-Mobile. Naast bellen en sms`en kan met deze abonnementen voor iPhone onbeperkt gebruik gemaakt worden van supersnel mobiel internet op de iPhone. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief. Het gebruik van MMS valt buiten de i-abonnementen.

Een volledig overzicht van de abonnementen en de voorwaarden is beschikbaar op www.t-mobile.nl

Voorverkoop vanaf 19 juni 2009

T-Mobile start op 19 juni 2009 met de voorverkoop van iPhone3G S via www.t-mobile.nl, via T-Mobile Telesales op telefoonnummer 0800-7123 en in de 80 T-Mobile Shops. Een overzicht van de T-Mobile Shops is te vinden op www.t-mobile.nl. Via de e-shop van T-Mobile en T-Mobile Telesales is iPhone3G S direct aan te schaffen. Via de winkels van T-Mobile kan men een iPhone3G S naar keuze reserveren. Hiertoe doet men een aanbetaling van 50 euro. Voor alle opties, zowel online, via Telesales en via één van de T-Mobile winkels, geldt dat uitlevering start vanaf 26 juni 2009 op volgorde van bestelling. De levertijd is maximaal zes weken.

Start verkoop met 200 toestellen in Almere

Op 26 juni 2009 start T-Mobile de verkoop van iPhone3G S met een speciaal evenement nabij de T-Mobile Shop in Almere. Hier zullen 200 toestellen voor de eerste kopers direct beschikbaar zijn. Meer details zullen in de loop van volgende week duidelijk worden. De iPhone is verder vanaf 26 juni 2009 in alle geautoriseerde verkooppunten verkrijgbaar. Alle beschikbare informatie over de iPhone in combinatie met T-Mobile is te vinden via www.t-mobile.nl/iphone.

//Einde bericht

Bron: T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 18 juni 2009, 11:43
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Almere, Flevoland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry