Samenwerking DDinformatica en Informant

05/04
2011
HOOFDDORP (EZPress) - DDinformatica en Informant hebben een koppeling gerealiseerd tussen het financile boekhoudpakket van Informant en iFileFactuur de softwareoplossing van DDinformatica voor de automatische verwerking van inkomende facturen.

Door deze succesvolle samenwerking kunnen gebruikers van Informant software voortaan hun factuurverwerkingsproces geheel automatiseren.

Met het zogenaamde slim scannen wordt alle benodigde informatie van een papieren factuur overgezet naar een digitale omgeving. Hiermee wordt het aantal handelingen aanzienlijk beperkt en verbetert de snelheid en nauwkeurigheid van het factuurverwerkingsproces. Daarbij kan iedere factuur tijdens het proces nauwlettend worden gevolgd en na goedkeuring eenvoudig worden teruggevonden in het digitale archief. Zo ontstaat een verwerkingsproces dat vele malen efficinter is dan bij handmatige verwerking.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid.

Over Informant

Informant Software opgericht in 1990 richt zich volledig op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software en VvE management software. Door jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en de intensieve samenwerking met klanten is de productlijn Informant uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Informant biedt een perfecte totaaloplossing waarmee u op eenvoudige en flexibele manier uw vastgoed beheert.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 5 april 2011, 15:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry