Nobel lanceert Legal Desktop: totaaloplossing voor de advocatuur

30/03
2011
Alle ICT in één keer geregeld en klein IT-budget geen belemmering meer voor advocatenkantoren

Bussum, 30 maart 2011 – Vandaag lanceert Nobel, strategische ICT-partner voor de midmarket, de Legal Desktop tijdens de Nobel Cloud Xperience. De Legal Desktop is een beveiligde werkomgeving, die onder andere bestaat uit Office 2010, een practice- (PMS) en documentmanagement systeem (DMS), CRM en telefonie. Het platform bevindt zich volledig in de cloud en is specifiek ontwikkeld voor kleine en middelgrote advocatenkantoren tot dertig werkplekken. Hierdoor kunnen nu ook kantoren met een beperkt IT-budget profiteren van een complete oplossing toegespitst op het gebruik door advocaten. De Legal Desktop is ontwikkeld door Nobel in samenwerking met Timesoft, Epona en Documentaal.

Nobel levert alle applicaties in een geïntegreerd totaalpakket waarbij per gebruiker wordt afgerekend. Er hoeft dus geen dure software aangeschaft te worden. Bedrijven ontvangen één factuur en hebben in Nobel een centraal en ervaren aanspreekpunt als het gaat om service en beheer. De Legal Desktop is zeer flexibel. Bij verandering van het aantal werknemers kan er direct op- of afgeschaald worden. Ook het toevoegen van extra applicaties is zeer eenvoudig en werkt via een zogenaamd menukaartmodel. Op de kaart staan additionele applicaties als Bighand om digitaal te dicteren, Docscorp voor documentvergelijking en de beveiliging van PDF-documenten, Legal Intelligence, een juridisch kennisplatform, en CopyConfirm, een service om digitale communicatie bewijsbaar te maken.

Rob Ameerun, Business Development Manager Legal bij Nobel zegt: “Deze samenwerking van marktleiders is uniek in onze industrie. Kleine en middelgrote advocatenkantoren hebben nu de kans om met een relatief kleine investering een complete IT-omgeving aan te schaffen. Dergelijke projecten waren vroeger alleen financieel aantrekkelijk voor grote kantoren, dus de kloof tussen kleine en grote advocatenkantoren wordt dankzij deze oplossing een stuk kleiner. Medewerkers kunnen vanuit elke locatie inloggen in hun vertrouwde en beveiligde werkomgeving, hetgeen het gebruikersgemak en de productiviteit enorm vergroot.”

Datum: woensdag 30 maart 2011, 11:21
Bron: Nobel
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry