Herwin van der Kamp nieuwe Directeur Consumentenmarkt Tele2

23/03
2011
AMSTERDAM (EZPress) - Tele2 Nederland stelt Herwin van der Kamp per 1 april 2011 aan als Directeur Consumentenmarkt. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de tak van het bedrijf die televisie internet en mobiele telefonie oplossingen levert aan consumenten. Herwin van der Kamp vervangt Gnther Vogelpoel die onlangs werd benoemd tot CEO van Tele2 Nederland. Herwin van der Kamp maakt deel uit van het Leadership Team in Nederland en rapporteert rechtstreeks aan Gnther Vogelpoel.

Gnther Vogelpoel reageert op de benoeming Ik werk al jaren heel prettig samen met Herwin van der Kamp. Hij is iemand die de Tele2 waarden uitdraagt en het DNA heeft van een echte challenger. In zijn vorige functies heeft hij dit ook bewezen door in ingewikkelde situaties het juiste resultaat te bereiken. Ik ben trots dat ik hem kan toevoegen aan mijn Leadership Team.

Herwin van der Kamp werkt al sinds 2005 in diverse functies en landen binnen de Tele2 Groep. Het laatste halfjaar was hij Managing Director van BBned in Hoofddorp. BBned is een 100 dochter van Tele2 en levert breedbanddiensten op de Nederlandse markt. De twee jaar daarvoor was Herwin Van der Kamp Managing Director Consumer SME van Tele2 Oostenrijk en van 2005 tot en met 2008 vervulde hij diverse product management en sales functies binnen Tele2 Nederland.

Einde bericht

Bron Tele2 Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 23 maart 2011, 13:35
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Oostenrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry