Marlayne Sahupala wil muzikaal tv-programma

23/03
2011
Marlayne Sahupala (39) hoopt dat ze voor haar werkgever SBS 6 een muzikaal tv-programma mag presenteren. De presentatrice is vanaf woensdag te zien met een nieuw seizoen De Afvallers XXL, maar wil meer. “Het ultieme is natuurlijk als er ook een muziekprogramma bij zou komen“, zegt ze in Spits. Sahupala heeft al plannen. “Een programma met uiteenlopende artiesten, zou ik nog willen doen. Dan gaan we op het podium verschillende muzikale combinaties en genres uitproberen.“

De presentatrice wil wel meezingen in haar eigen tv-show. “En dan babbel ik het ondertussen aan elkaar. Zie het als een variant op De Vrienden van Amstel. De vraag is alleen of ik er genoeg kijkcijfers mee zal genereren.”

Het presenteren van een show als Popstars behoort niet tot haar ambities. “Ik kan daarin mijn eigen muzikale ei niet kwijt. Ik blijf dan de presentatrice. Zou het zo zijn dat ik gevraagd wordt als jurylid, of iets anders wat met zingen te maken heeft, is het een ander verhaal. Wat zou ik anders kunnen toevoegen aan het programma?”

De Afvallers XXL is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Datum: woensdag 23 maart 2011, 11:56
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry