Astrid Joosten met nieuwe tv-show Kanniewaarzijn

22/03
2011
Astrid Joosten krijgt een nieuw satirisch programma op Nederland 1, de best bekeken tv-zender van Nederland. In `Kanniewaarzijn’ zal Joosten samen met een team van bekende cabaretiers en prominenten absurde situaties aan de orde stellen. Dat heeft de VARA dinsdag laten weten. Aan het programma werken onder meer Annick Boer, Arthur Japin, Mike Boddé en Plien van Bennekom mee. Hun taak is om de `achterkant’ van bizarre berichten in de krant uitbeelden, aldus de omroep.

Astrid Joosten verheugt zich op het programma, dat met publiek zal worden opgenomen in het Werktheater in Amsterdam. “In Kanniewaarzijn ben ik de centrale presentator die de zaken met een introductie neerzet, waarna ons geweldige team van prominenten de situatie uitbeeldt. Vervolgens haal ik het verhaal weer naar de werkelijkheid, om de kijker duidelijk te maken dat het geen verzinsel is. Kijkers kunnen in eerste instantie lachen om de hilarische voorstellingen, maar uiteindelijk moet iedereen het er over eens zijn dat het ‘niet waar kan zijn’ en dat er dus iets moet veranderen“, aldus Joosten.

Kanniewaarzijn is vanaf 8 april zeven weken lang te zien op vrijdag om 22.30 uur, vóór ‘Pauw & Witteman, bij de VARA op Nederland 1.

Datum: dinsdag 22 maart 2011, 16:07
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry