Signet vernieuwt glasvezelpostcodecheck www.fttb.nl

22/03
2011
SON (EZPress) - Onze succesvolle beschikbaarheids check voor breedband Internet heeft een vernieuwde vormgeving gekregen.

Tot op heden was de check www.fttb.nl onderdeel van de eigen website van Signet. Gezien het hoge bezoekers aantal van deze applicatie hebben zij besloten de check te voorzien van een nieuwe layout en apart van onze eigen website te publiceren.

Wat is fttb.nl

Een tool waarmee u de beschikbaarheid van breedband Internet op een zakelijke locatie kunt bekijken. Het is een unieke check omdat deze tool de verschillende aanbieders van open glasvezelnetwerken bundelt en daarnaast k de beschikbaarheid van DSL netwerken op die locatie toont. Allemaal in n overzicht.

Op deze manier is er altijd een passend aanbod voor u te vinden. Bestaat uw bedrijf uit meerdere vestigingen Dan kan Signet deze met elkaar koppelen door de vestigingen aan te sluiten op glasvezel al dan niet in combinatie met DSL.

Op www.fttb.nl kunt u zowel met postcode gegevens als op naam van een bedrijventerrein zoeken. Dus beschikt u niet over de exacte postcode gegevens dan kunt u de naam van het terrein invoeren en vervolgens in een landkaart de exacte locatie bepalen waarvoor u de beschikbaarheid wilt controleren.

Grootste netwerk dekking

Signet heeft met ruim17 glasvezel netwerken de grootste netwerk dekking van Nederland. De netwerken die in de beschikbaarheids check zijn opgenomen zijn Eurofiber BBned KPN Ziggo Breedband Regio Eindhoven BRE Fiberport Rotterdam EFX Forepark Den Haag Glasnet VeghelSchijndel Glasvezel Eindhoven Glasvezel Vught High Tech Campus KT Waalre NDIX Parkned Waalwijk Breedband Tilburg SBBU Uden TReNT Glasvezel.

Wilt u weten welke netwerken er op uw locatie beschikbaar zijn Ga naar www.fttb.nl en doe de check. Voor meer informatie over de Internet diensten van Signet gaat u naar www.signet.nl

Einde bericht

Bron Signet

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 22 maart 2011, 09:30
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant, Rotterdam, Tilburg, Uden, Vught, Waalre, Waalwijk, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry