Tim Haars maakt zich niet druk om kijkcijfers

14/03
2011
Tim Haars maakt zich als nieuwste aanwinst van Veronica niet druk om de kijkcijfers van zijn aanstaande tv-show Total Blackout. Hoewel de SBS-zenders in zwaar weer verkeren, zeggen de cijfers hem naar eigen zeggen niet veel. “Ik ben totaal niet bezig met kijkcijfers. Ik weet niet of dat goed of slecht is. Mijn eerste gedachten zijn steeds: Hoe vet is het om zo’n vernieuwend programma te maken! Natuurlijk weet ik dat kijkcijfers belang- rijk zijn, maar die zorg zit nou eenmaal niet in mijn systeem.”

Haars voelt zich thuis bij Veronica, vertelt hij in Metro. “Toen ik met Veronica gesprekken had over Total Blackout kreeg ik meteen het gevoel dat er genoeg ruimte is voor creatieve vrijheid. Ik vind het belangrijk om niet alleen droog een tekst op te dreunen. Ik ben iemand die vaak zijn impuls volgt tijdens opnames. Gelukkig vindt Veronica dat oké.”

Total Blackout, dat op 22 maart in première gaat, is een spelshow in het donker. “Door af en toe een lekkere droge grap in het gesprek te gooien, krijg je wat meer interactie naast de spellen. Ik creëer bewust ongemakkelijke situaties om nog meer verwarring te veroorzaken.”

Datum: maandag 14 maart 2011, 16:26
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry