Collega’s Hertsenberg tegen optreden in TV Kantine

14/03
2011
De TROS-collega’s van Antoinette Hertsenberg vonden het geen goed idee dat ze in januari een gastrol speelde in De TV Kantine op RTL 4. Dat vertelde Hertsenberg zondag in Life 4 You. Hertsenberg speelde in de comedyserie een boze heks. “Er waren op de redactie van Radar nogal wat mensen die zeiden: `Moet je niet doen! Waarom doe je het nou?’“, vertelt ze. “Maar de dag erna heb ik alleen maar leuke reacties gehad van iedereen. Van mensen in winkelstraten tot men op de redactie.“

Sommige mensen waren verrast door het optreden van Hertsenberg. “De grap was dat iedereen dacht dat Irene Moors het was. Ze zeiden: `Ik dacht in eerste instantie: Wat doet die Irene Moors het ontzettend goed. Pas na een paar seconden zag ik het.`”

Hertsenberg vindt het belangrijk om ook haar andere kant te laten zien. “Eén van de redenen waarom ik het gedaan heb, is om te laten zien dat we op de redactie ook wel enige zelfspot hebben, en dat het allemaal niet zo vreselijk serieus is. In het programma zelf vind ik dat niet aan de orde. Ik ga daar niet lachen om aardiger gevonden te worden.”

Toch was de presentatrice wel zenuwachtig voor het eindresultaat. “Mijn kinderen zaten toch wel licht vertwijfeld op de bank naar mij te kijken. Ze moesten toch wel erg wennen aan mij in die rol. Ik moet je eerlijk zeggen: dat had ik zelf ook wel. Voor de uitzending kreeg ik een link met de video, en ik heb het niet gedurfd om het voor de uitzending te bekijken. Ik dacht: ik wacht wel af.”

Datum: maandag 14 maart 2011, 13:24
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry