DDinformatica presenteert PurchasetoPay oplossing

07/03
2011
HOOFDDORP (EZPress) - Software leverancier DDinformatica presenteert haar nieuwe oplossing voor PurchasetoPay iFile P2P. Deze oplossing maakt het mogelijk om inkoopfacturen digitaal te verwerken en deze automatisch te controleren met de bestelling en levering die hieraan is voorafgegaan.

DDinformatica levert met iFileFactuur al jaren factuurautomatisering om inkomende facturen en de bijbehorende papierstroom volledig te automatiseren en de gerelateerde werkprocessen en opslag geheel te digitaliseren. Met uitbreiding van de nieuwe purchasetopay oplossing kan aan dit proces ook de bestelprocedure en levering worden toegevoegd.

iFile P2P maakt het factuurverwerkingsproces nog efficinter. Door facturen automatisch met de bestellinginkooporder en levering te vergelijken kan snel worden gecontroleerd of een factuur in orde is. Is er sprake van een match dan kan de factuur direct betaalbaar worden gesteld. Goedkeuring is immers vooraf al gegeven door alle belanghebbenden. Deze zogenaamde threewaymatch biedt lastenverlichting aan de hele organisatie van inkoopafdeling tot crediteurenadministratie.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 7 maart 2011, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry