STRAUS reizen en vakantie biedt volledig reisaanbod via IPhone en IPad

04/03
2011
ROERMOND (EZPress) - Reisbureau STRAUS reizen en vakantie uit Roermond presenteert in samenwerking met WebIQ uit Arnhem haar nieuwste boekingsapplicatie voor IPhone en IPad. Met deze applicatie Reisstunter genaamd is het volledig reisaanbod van de Nederlandse en Duitse touroperators direct opvraagbaar. De gebruiksvriendelijke applicatie Reisstunter biedt consumenten de mogelijkheid reizen last minutes en stedentrips te boeken via de IPhone of IPad. De betreffende applicatie is door Apple goedgekeurd en is nu via de website www.straus.nl rechtstreeks te downloaden.

Wat biedt Reisstunter de consument

Met deze nieuwe boekingsapplicatie komt STRAUS reizen en vakantie tegemoet aan de wensen van de huidige consument. STRAUS reizen en vakantie merkt dat de reislustige consument graag snel eenvoudig en mobiel een vakantie wil boeken. De applicatie Reisstunter voorziet volledig in deze behoefte. Reisstunter bevat uitgebreide informatie van meer dan 140.00 reizen naar 14.000 accommodaties wereldwijd. Als extra mogelijkheid biedt Reisstunter favoriete reizen met vrienden te delen via Facebook Twitter of email. Wekelijks wordt het aantal reizen uitgebreid en volgt er tevens een update met nieuwe mogelijkheden.

Verschillende gebruikers zijn enthousiast over Reisstunter als nieuwe applicatie. Een van hen reageert enthousiast Onlangs heb ik gebruikgemaakt van deze applicatie. Het is altijd even afwachten of alles goed werkt en de benodigde informatie correct is doorgekomen. Maar het werkt echt probleemloos. Deze gebruiksvriendelijke applicatie kan ik echt iedereen aanraden die met een IPhone of IPad een vakantie wil gaan boeken.

STRAUS reizen en vakantie is als reisaanbieder al meer dan 12 jaar actief op internet en heeft meerdere reiswebsites in beheer zoals www.hotelpagina.nl en www.autohuur.net. Dit reisbureau heeft een uitgebreid productaanbod met zowel reizen van Nederlandse als Duitse touroperators. STRAUS reizen en vakantie die een eigen ICTafdeling heeft waar alles in eigen beheer wordt ontwikkeld heeft een vestiging in het centrum van Roermond en is zeven dagen per week geopend.

Einde bericht

Bron STRAUS reizen en vakantie

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 4 maart 2011, 14:55
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Arnhem, Gelderland, Limburg, Roermond

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry