Tim Haars presenteert spelshow in het donker op Veronica

02/03
2011
Tim Haars, bekend van de film en serie New Kids, gaat voor Veronica een spelshow in het donker presenteren. In Total Blackout moeten kandidaten in een `black box’ allerlei opdrachten uitvoeren. Dat heeft Veronica woensdag laten weten. Haars is blij met de klus. “Presenteren is nieuw voor mij, maar bij Veronica kan ik lekker mijn eigen gang gaan. Daarbij is Total Blackout een uniek format, het is erg interessant om te zien hoe kandidaten reageren op het donker. Het wordt lachen.“

De opdrachten die de kandidaten moeten uitvoeren zijn uiteenlopend. “Zo krijgen de kandidaten tijdens het spel Touch it de opdracht om voorwerpen op te pakken uit glazen bakken en deze te benoemen. In de bakken kan van alles zitten, waaronder slangen en muizen, maar ook alledaagse dingen als een ananas of wollen muts. De kandidaten hebben echter geen idee van wat er in de bakken ligt. Dit veroorzaakt angst bij de deelnemer, maar levert zeer komische beelden op voor de kijker“, legt een woordvoerster uit.

Tijdens het spel Claustrophobia moeten de kandidaten door een tunnel in de vorm van een kruis kruipen en twee kazen verzamelen. “Geen gemakkelijke opgave voor de kandidaten die van tevoren niet weten dat er ook vijftig ratten door de tunnel lopen.”

De kandidaten die deelnemen aan Total Blackout gaan de strijd met elkaar aan tijdens een afvalrace, totdat er één winnaar overblijft. De uiteindelijke winnaar kan er vandoor gaan met 5000 euro.

Total Blackout is vanaf dinsdag 22 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op Veronica.

Datum: woensdag 2 maart 2011, 11:52
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry