Samenwerking DDinformatica en IMTECH

21/02
2011
HOOFDDORP (EZPress) - DDinformatica en IMTECH Business Solutions hebben een koppeling gerealiseerd tussen het financile boekhoudpakket Eniac Finance van IMTECH en iFileFactuur de softwareoplossing van DDinformatica voor de automatische verwerking van inkomende facturen.

Door deze succesvolle samenwerking kunnen gebruikers van Eniac Finance voortaan hun factuurverwerkingsproces geheel automatiseren.

Met het zogenaamde slim scannen wordt alle benodigde informatie van een papieren factuur overgezet naar een digitale omgeving. Hiermee wordt het aantal handelingen aanzienlijk beperkt en verbetert de snelheid en nauwkeurigheid van het factuurverwerkingsproces. Daarbij kan iedere factuur tijdens het proces nauwlettend worden gevolgd en na goedkeuring eenvoudig worden teruggevonden in het digitale archief. Zo ontstaat een verwerkingsproces dat vele malen efficinter is dan bij handmatige verwerking.

De eerste klant die gebruik zal maken van de koppeling tussen Enica Finance en iFileFactuur zal vermoedelijk volgende maand operationeel zijn.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid.

Over IMTECH Business Solutions

Imtech Nederland levert integrale technologische oplossingen vanuit een multidisciplinaire aanpak. Ze combineren de werelden van elektrotechniek ICT en werktuigbouw en bieden intelligente oplossingen in de markten van buildings en industrie. Van consultancy en ontwerp tot realisatie beheer en onderhoud.

einde persbericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 21 februari 2011, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry