Nile Travel uit SGR

18/02
2011
Sinds 16 februari 2011 is Nile Travel geen deelnemer meer in het Garantiefonds. Reizigers die vanaf die datum bij deze touroperator een vakantie hebben geboekt vallen niet meer onder de regeling.

Uitgerekend vandaag vliegt Nile Travel als een van de eerste reisorganisaties weer Nederlandse toeristen naar Egypte nu de classificatie van het reisadvies door het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor dit land is verlaagd. De organisatie heeft problemen met de Stichting Garantie Reisgelden (SGR) vanwege een onduidelijkheid over de noodzakelijke bankgarantie van de touroperator. Hierdoor heeft de SGR het deelnemerschap van Nile Travel beëindigd. De reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar Egypte.

Nile Travel ontkent dat er financiële problemen zijn en bevestigd het besluit van de SGR.  De nieuwe bankgarantie, die nodig is vanwege het omvormen van het bedrijf van een eenmanszaak (EMZ) naar een besloten vennootschap (BV), laat op zich wachten. De reisorganisatie betreurt het feit dat ze juist nu uit het Garantiefonds zijn gezet.

Datum: vrijdag 18 februari 2011, 07:25
Bron: Tourisme Nieuws
Categorie: Algemeen
Tags: Egypte

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry