ComputerPlan en Parentix gaan samenwerking aan

16/02
2011
AMSTERDAM (EZPress) - ComputerPlan en Parentix gaan samenwerking aan voor het wederverkopen van business applicatie hosting diensten op het gebied van Exact Software Qics Software en Microsoft. ComputerPlan heeft gekozen voor Parentix vanwege de jarenlange ervaring in het hosten van bedrijf kritische applicaties en de sterke specialisatie in Exact Software en Qics Software. Bij het leveren van de diensten hanteert Parentix het full service principe tegen een vaste prijs per gebruiker per maand. Deze unieke combinatie in de managed hosting markt was voor ComputerPlan de doorslag om de samenwerking aan te gaan.

Parentix levert veelal via partners hosting diensten aan bedrijven tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. Vergaande automatisering van provisioning beheer registratie en support zijn hierbij van groot belang naast het hebben van een vooraanstaand tecnisch platform.

ComputerPlan levert diensten op het gebied van o.a Exact Software Qics Software hardware en remote beheer. Zonder omwegen en to the point. Dat maakt ComputerPlan tot n van de beste Exact partners in Nederland met een schat aan ervaring in allerlei branches. Elke dag wordt dat weer bewezen door de gecertificeerde medewerkers bij de ruim 1500 klanten.

Pieter Gabes directeur van Parentix Na de grote stappen die we hebben gezet in het ontwikkelen van ons partner programma de afgelopen jaren zijn we blij te zien dat een partij als ComputerPlan ook kiest voor onze organisatie. ComputerPlan streeft naar het aanbieden van de beste kwaliteit aan haar klanten en heeft de afgelopen twee jaar de hoogste prijs gewonnen bij de Exact Partner van het Jaar verkiezing. Het is dan fijn om te zien dat Parentix hier goed bij aansluit.

Dit partnership betekent een uitbreiding van ons portfolio en geeft de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten. De keuze voor Parentix was snel gemaakt gezien hun grote expertise in het hosten van Exact Qics Software. vult Lon Sigo directeur van ComputerPlan aan.

Einde bericht

Bron Parentix

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 16 februari 2011, 15:15
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry