Start Klantwaarderingsonderzoek 14 februari 2011

10/02
2011
Start Klantwaarderingsonderzoek 14 februari 2011

Leeuwarden, 10 februari 2011 - Vanaf februari wordt bij alle gerechten een Klantwaarderingsonderzoek gehouden, dus ook bij het gerechtshof Leeuwarden. Doel van dit onderzoek is om de kwaliteit van de gerechten te verbeteren.

Het onderzoek bestaat uit twee delen. Verschillende professionele partners van de rechtspraak, zoals advocaten en officieren van justitie, krijgen via de mail het verzoek om een vragenlijst in te vullen.

Daarnaast zal onderzoeksbureau Synovate in de maanden februari tot en met mei interviews houden met mensen na afloop van hun rechtszaak. Wanneer u in deze periode het gerechtshof bezoekt, kan het dus zijn dat u gevraagd wordt om mee te doen aan het onderzoek.

Vanaf maandag 14 februari 2011 starten enquĂȘteurs van Synovate met het interviewen van rechtzoekenden bij het Gerechtshof Leeuwarden.

Het gaat om uw mening over de gang van zaken tijdens het proces. Wat was er volgens u goed en wat kan er verbeterd worden? Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer vijf minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt.

Uw mening is heel belangrijk voor het hof. We hopen dan ook dat u even tijd wilt maken om mee te werken.

In augustus verschijnt het landelijk rapport en ook de deelrapporten voor de gerechten. Het landelijk rapport is openbaar. Meer informatie over het onderzoek is ook te vinden op de site van Synovate: www.iv.nl/rechtspraak.

Datum: donderdag 10 februari 2011, 15:38
Bron: Rechtspraak.nl
Categorie: Algemeen
Tags: Friesland, Leeuwarden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry