Nieuwe Android Market makkelijker doorzoekbaar

03/02
2011
Android is onlangs Symbian voorbijgestreefd als grootste mobiele platform ter wereld. De Android Market waar men apps kan downloaden was echter nog altijd lastig doorzoekbaar. De nieuwe webversie moet daar nu verandering in aanbrengen.

Paradoxaal genoeg was de Google Android Market van de grootste zoekmachine ter wereld slecht doorzoekbaar. De nieuwe website (market.android.com) is een stuk duidelijker gestructureerd en bevat screenshots, pictogrammen en beschrijvingen van alle apps. De website kan ook worden verbonden met uw Android-account waardoor u meteen ziet welke apps u al gedownload heeft en met een paar klikken zet u een applicatie vanuit de webversie zo op uw mobiele telefoon.

Het heeft wel wat weg van Apple's iTunes dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Via de Android Market is het ook mogelijk om apps te delen via Twitter en besprekingen op de website te zetten. Ook ondersteunt Android Market nu in-app purchases, zodat het mogelijk wordt micro-betalingen te verrichten in applicaties en games.

[Via TGDaily]

Datum: donderdag 3 februari 2011, 12:57
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry