Veronica brengt spin-off Criminal Minds op televisie

28/01
2011
Criminal Minds: Suspect Behavior, de spin-off van de succesvolle politieserie Criminal Minds, is vanaf 9 maart te zien op Veronica. Het programma zal er elke woensdag om 21.30 uur te zien zijn. Dat heeft Veronica vrijdag bekendgemaakt. In de spin-off van Criminal Minds vertolkt Oscar-winnaar Forest Whitaker de hoofdrol van agent Sam Cooper. Cooper is leider van een BAU-team, dat bestaat uit agenten die met gedragsanalyses en een harde aanpak de zwaarste misdrijven oplossen.

De cast van de nieuwe misdaadserie werd in oktober al in Nederland geïntroduceerd. In de spin-offaflevering van Criminal Minds was Forest Whitaker voor het eerst te zien als special agent Sam Cooper. Zijn team wordt versterkt door de Britse scherpschutter Mick, `straatexpert’ John en de gedreven agente Gina. Computerexpert Garcia is de verbindende factor tussen beide series.

Veronica brengt vanaf 9 maart ook nieuwe afleveringen van Criminal Minds op de buis. Deze zullen wekelijks om 20.30 uur te zien zijn, direct voorafgaand aan Criminal Minds: Suspect Behavior.

Datum: vrijdag 28 januari 2011, 14:28
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry