Veiling handgemaakt bootbed voor de Tim Foundation

28/01
2011
ROTTERDAM/ZEEWOLDE (EZPress) - Tim Foundation is opgericht op 29 juni 2007 door Andr en Nancy Polderman met als aanleiding de ziekte van hun zoon Tim. Bij Tim is begin 2004 vast komen te staan dat hij een energiestofwisselingsziekte heeft ziekte van Leigh. Dit is een ziekte waarvan het ziektebeeld een lichamelijke en soms ook geestelijke aftakeling laat zien op veelal zeer jonge leeftijd. De levensverwachting van veel van de patinten is daardoor ronduit slecht. Het doel van de Stichting is om Tim en zijn lotgenootjes met een energiestofwisselingsziekte een behandeling of medicijn te kunnen bieden waardoor een normale levensverwachting weer mogelijk wordt.

Veel onderzoek nodig

Om toch sneller te kunnen komen tot meer onderzoek en daardoor meer kansen op een medicijn of behandeling is veel meer aandacht voor deze zogenaamde weesziekten in het algemeen en voor de ziekte van Leigh in het bijzonder noodzakelijk. De Tim Foundation heeft zich dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar behandelmethoden en mogelijke medicijnen. Gelukkig zijn er veel bedrijven instellingen en priv personen die ons steunen aldus Nancy Polderman van Tim Foundation.

Veiling

Kindernestje v.o.f. het bedrijf van Bianca Heemskerk en Edwin de Jong verkoopt handgemaakte kinderbedden en andere meubelen. Ze bestaan deze maand 1 jaar. Om het 1 jarig bestaan te vieren op een originele manier hebben zij een leuke actie bedacht. Via een veiling op hun website kan worden geboden op een prachtig handgemaakt bootbed waarvan de complete opbrengst ten goede komt aan de Tim Foundation. Dit is een van die acties die ons erg blij maken aldus Nancy. Als er meer geld is voor onderzoek is er ook eerder een medicijn en dat komt niet alleen onze zoon maar ook andere kinderen met een energiestofwisselingsziekte ten goede.

Het openingsbod staat op 250 euro. Elk bod zal worden genoteerd op de site zodat je weet wat het volgende bod moet zijn. Het volgende bod moet tenminste 20 euro hoger zijn dan het vorige bod. Er kan een maand lang worden geboden. De hoogste bieder ontvangt dan het bed inclusief matras en lattenbodem thuis. De veiling loopt tot en met 20 februari.

Meer informatie www.kindernestje.nl en www.timfoundation.nl

Einde bericht

Bron Tim Foundation

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 28 januari 2011, 09:30
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Flevoland, Heemskerk, Noord-Holland, Rotterdam, Zeewolde, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry