Orion Direct gekoppeld met winkelmanagementsysteem van Vendit

26/01
2011
ROTTERDAM (EZPress) - Verzekeren bij verzekeraar Orion Direct is sinds kort mogelijk in het winkelmanagement systeem van Vendit VMSII.NET. Het afsluiten van fietsverzekeringen verloopt met deze koppeling vele malen sneller en efficinter.

De koppeling met de webservice van Orion Direct biedt rijwielspecialisten efficintie en snelheid. Alles kan digitaal waar premies online kunnen worden berekend en direct worden gekoppeld aan de desbetreffende klant. n de premies zijn altijd uptodate door de realtime verbinding.

Ruud Vissers CTO bij Vendit Deze koppeling draaide reeds in de voorgaande versies en is sinds kort ook gekoppeld in VMSII.NET. Het is goed nieuws dat de koppeling met Orion Direct nu volledig draait. Specialisten uit de rijwielbranche kunnen hiermee goed overzien welke premies beschikbaar zijn bij diverse leveranciers en eenvoudig de premies digitaal afsluiten zonder de papieren rompslomp.

Paul van den Eijnde Account Manager bij Orion Direct Orion Direct is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verzekeren van fietsen en Ebikes via de vakhandel. Al onze acties zijn er op gericht om dit distributiemodel waarin de rijwielspecialist centraal staat verder uit te bouwen. Het inrichten van een webservice die de koppeling mogelijk maakt met het winkelsysteem van Vendit VMSII.NET past naadloos in dit concept dat de komende tijd verder wordt uitgebouwd.

VMSII heeft een koppeling met Enra Unigarant en nu ook met Orion Direct verzekeringen. Zo biedt VMSII een keuze voor iedere rijwielspecialist.

Einde bericht

Bron Vendit B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 26 januari 2011, 13:38
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry