Stacey Rookhuizen: `X Factor is niet The Voice’

26/01
2011
Jurylid Stacey Rookhuizen (24) vindt dat haar tv-show X Factor absoluut nog bestaansrecht heeft. De afgelopen maanden werd collega-talentenjacht The Voice of Holland in de media `de nieuwe standaard’ genoemd. “Ik kijk vooral of er in iemand een echte artiest schuilt. Dit programma heet niet The Voice of Holland. De kandidaat hoeft van mij echt niet de allerbeste zanger of zangeres te zijn, maar hij of zij moet wel een grote ster kunnen worden“, vertelt Rookhuizen in TROS Kompas.

Rookhuizen vindt dat een auditie niet alleen om de stem moet draaien, zoals bij The Voice wel het geval was. “Geloofwaardigheid als artiest vind ik soms belangrijker dan een technisch perfect gezongen auditie. Daarom botst het weleens tussen mij en de andere juryleden, maar dat levert ook leuke tv-momenten over.”

Het X Factor-jurylid heeft nog dromen buiten X Factor om. “Ik wil mijn sieradenlijn graag verder ontwikkelen en ik droom ervan een eigen tv-programma te doen. Dat zijn twee dikke doelen. Maar als ik ergens van uitga, dan gaat het gewoon gebeuren!“

Datum: woensdag 26 januari 2011, 12:11
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry