Valid partner VAlliance Microsoft en Citrix

22/01
2011
EINDHOVEN (EZPress) - Virtualisatiespecialist Valid is toegetreden tot de VAlliance het gezamenlijke programma van Microsoft en Citrix voor server en desktopvirtualisatie. De voordelen van dit partnership zal Valid maximaal inzetten voor haar relaties.

De VAlliance is slechts toegankelijk voor een selecte groep partners. Valid is dan ook trots op de door haar behaalde partnerstatus. De VAlliance biedt Valid de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de voordelen van de samenwerking tussen Microsoft en Citrix. Hierdoor kan Valid haar klanten ng beter adviseren en ondersteunen op het gebied van virtualisatie. Zo biedt het partnership de mogelijkheid om middels extra informatie trainingen en certificeringen een leidende technologische voorsprong te krijgen op de partners die geen deel uit maken van de VAlliance.

Net als Microsoft en Citrix is Valid ervan overtuigd dat virtualisatie een uiterst actueel thema is binnen de context van ITinfrastructuur. Het onderwerp geniet dan ook een hoge prioriteit onder CIOs en IT Managers niet alleen op het gebied van servervirtualisatie maar ook bij de virtualisatie van applicaties en desktops.

Valid biedt haar klanten innovatieve virtualisatieoplossingen en diensten. Door de VAlliance kan Valid de gezamenlijke oplossingen van Microsoft en Citrix leveren op het gebied van server en desktopvirtualisatie. Hierdoor krijgen klanten van Valid toegang tot een complete kostenefficinte endtoend infrastructuur van rekencentrum tot frontend die op elk gewenst moment kan worden aangepast aan veranderende bedrijfsbehoeften. Kostenefficint flexibel en veilig werken ongeacht de plaats het tijdstip of het gebruikte device zonder dat de bedrijfsprocessen complexer worden staan hierin centraal.

Valid biedt al geruime tijd oplossingen voor de virtualisatie van desktop applicaties en server en is al geruime tijd Citrix Solution Advisor en Gold Certified partner van Microsoft wat uitgemond is in het VAlliance partnership.

Einde bericht

Bron Valid

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 22 januari 2011, 07:49
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry