Nog nooit zoveel kijkers voor André Rieu bij de TROS

07/09
2009
André Rieu (59) heeft een kijkcijferrecord geboekt. De registratie van zijn concert André Rieu op het Vrijthof 2009 wist zon- dagavond liefst 2,1 miljoen mensen aan de buis gekluisterd te houden. “Daarmee staat onze André op de eerste plaats in de kijkcijfer top 25. Bovendien is dit het best scorende programma rond André Rieu tot nu toe bij de TROS“, laat een woordvoerder van de TROS weten. “We zijn vanzelfsprekend verheugd over de kijkcijfers van de uitzending André Rieu op het Vrijthof.”

Het eerste deel van André Rieu op het Vrijthof 2009 werd afgelopen woensdag al goed bekeken met 1,5 miljoen kijkers, maar de uitzending van zondag spande met 2,1 miljoen kijkers de kroon.

Het is volgens de TROS waarschijnlijk dat André Rieu ook in het najaar te zien is bij de TROS. “We zijn momenteel nog bezig met de programmering voor november en december. Traditioneel brengen we in deze sfeervolle maanden programma’s van André Rieu op het scherm. De kans is heel groot dat we ook dit jaar uitpakken met concerten van Rieu, die nog niet eerder bij de TROS te zien zijn geweest.”

Datum: maandag 7 september 2009, 11:54
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry