Novimagz introduceert Magz een eigen online magazine voor iedereen

19/01
2011
MEDEMBLIK (EZPress) - Novimagz introduceert een nieuw en innoverend online promotiemiddel Magz. Ondernemers en particulieren maken met behulp van Magz editor hun eigen online magazine. Technische kennis is niet nodig. Via een URL verspreiden ze de Magz eenvoudig naar klanten potentile afnemers relaties en vrienden en bekenden of in het geval van particulieren bijvoorbeeld naar werkgevers als eigentijdse sollicitatie.

Tot nu toe waren online magazines alleen beschikbaar voor grote bedrijven met grote budgetten. Nu kunnen ook mkbers zzpers en zelfs particulieren gebruiksvriendelijk en kosteneffectief via de online Magz editor hun eigen Magz maken bewaren en delen.

Maar wat Magz echt uniek maakt is dat elke Magz een eigen nummer krijgt. In alle mogelijke reclameuitingen kan naar dit nummer verwezen worden. Hierdoor is het een uitermate geschikte aanvulling op deze uitingen. De Magz wordt opgevraagd door het betreffende Magznummer op de Novimagz website in te vullen.

Magz is beschikbaar in abonnementen die zijn afgesteld op de behoeften van de klant. Gedurende de periode dat het abonnement loopt host Novimagz het magazine op haar servers.

Het maken van Magz is eenvoudig en vereist geen specialistische technische kennis. Er zijn verschillende templates beschikbaar. Gebruikers kunnen hun beelden video en bestanden uploaden door te klikken en te slepen. Magz is in een mum van tijd klaar voor verzending. De inhoud is daarna kosteloos aan te passen voor steeds nieuwe uptodate Magz.

Bedrijven

Create your own is het basisabonnement voor Magz van twaalf paginas met een looptijd van een jaar. Dit abonnement is uit te breiden tot twintig en tot dertig paginas. Voor wie daaraan niet genoeg heeft is er een abonnement op maat.

Create your own ads is gericht op bedrijven die veel verschillende producten tegelijk onder de aandacht willen brengen zoals makelaars en autodealers. Dit abonnement biedt de mogelijkheid om verschillende Magz van meerdere paginas aan te maken.

Particulieren

Met het Share your ownabonnement maken particulieren Magz van tien paginas bijvoorbeeld om hun eigen digitale bruiloftsalbum te delen met vrienden en familie.

Promote your own biedt Magz van zes paginas bijvoorbeeld voor een wervend digitaal cv waarmee sollicitanten zichzelf op een eigentijdse manier onder de aandacht brengen.

Show your own is het kleinste online magazine voor particulieren. Dit abonnement is in combinatie met datingsites te gebruiken voor een aantrekkelijk vormgegeven en echt persoonlijk profiel. In combinatie met verkoopsites biedt het een heldere en stijlvolle presentatie van het aangeboden product.

Een abonnement op Magz is af te sluiten via www.novimagz.com. Via deze site kunnen gebruikers ook hun eigen Magz maken en beheren.

Einde bericht

Bron Novimagz

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 19 januari 2011, 08:17
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Medemblik, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry