SBS 6-sterren ruimen vuilnis op in nieuwe tv-show

10/01
2011
Presentatoren van SBS 6 gaat voor een nieuw tv-programma de straat op om vuilnis op te ruimen. In `Ik heb er schoon genoeg van!’ is vanaf 27 februari te zien hoe het drietal André van der Toorn, Rob Geus en Tooske Ragas de strijd aangaat met zwerfafval in Nederland. Dat heeft SBS maandag laten weten. SBS 6 gaat de vuilnisshow wekelijks uitzenden op zondag. Het programma zal afwisse- lend te zien zijn met de consumenten- programma’s Das Je Goed Recht en Red Mijn Vakantie.

Het presentatietrio hoopt Nederland schoner maken met behulp van de nieuwe tv-show. “Nederland is een van de schoonste landen ter wereld, maar toch zijn er plekken die zo vervuild zijn dat het het woonplezier van de buurtbewoners bederft. Als een oplossing verder weg lijkt dan ooit, komt het presentatietrio van Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! in actie“, legt een woordvoerster van SBS 6 uit.

Elke presentator heeft een andere taak. Tooske gaat in gesprek met de gedupeerden, Rob stelt vervolgens vast hoe vervuild de locatie is en André gaat op pad om een oplossing te zoeken. Hij gebruikt daarbij onder andere de verborgen camera.

Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! wordt gesponsord door Nederland Schoon.

Datum: maandag 10 januari 2011, 12:05
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry