Verzenden van persberichten in de Benelux nu nog makkelijker

09/01
2011
ZEEWOLDE (EZPress) - De verzending van persberichten is nog makkelijker geworden. EZPress News Distribution www.ezpress.eu heeft de 3.0 versie van de populaire webtool gelanceerd. Het professioneel distribueren van persberichten onder alle media in Nederland Belgi en Luxemburg is daarmee een eenvoudige en voordelige zaak geworden.

Belangrijk verschil met de voorgaande editie van EZPress is de procedure voor redactie en distributie die zodanig is opgezet dat deze altijd en overal kan worden uitgevoerd.

We hebben hoog ingezet op gebruikersvriendelijkheid zegt Kitty Dammers managing director van EZPress. We willen een persberichtenportal voor de Benelux zijn waar naast de distributie van persberichten men ook terecht kan voor het plaatsen van persberichten op nieuwssites zoals blikopnieuws.nl en persberichten.com. Een onestopshop voor publiciteit zogezegd ook voor advies redactie en vertaling. Corporate Acoounthouders krijgen voortaan de persknipsels gratis geleverd. En net als onze Business Accounthouders beschikken zij over een eigen pressroom waarin de pers alle persberichten van de accounthouder terug kan vinden en voorts natuurlijk ook achtergrondinformatie fotos rapporten etc.

EZPress is n van de marktleiders in de Benelux en specialist in de distributie van persberichten naar alle media in Nederland Belgi en Luxemburg.

Einde bericht

Bron EZPress

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zondag 9 januari 2011, 17:07
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Luxemburg, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry