Irene Moors: `Life 4 You actueler dan Life & Cooking’

06/09
2009
Carlo Boszhard en Irene Moors keren zondag terug op televisie met hun nieuwe programma Carlo & Irene: Life 4 You. Het programma lijkt sterk op zijn goed bekeken voorganger Life & Cooking, maar wil iets actueler zijn. “We gaan nog meer gebruik maken van de kracht dat we live zijn“, vertelt Moors bij de GPD. “Wij zijn het enige programma dat op zondag het shownieuws in de gaten kan houden. We hopen dat wij de nieuwtjes hebben die je nu op maandag bij RTL Boulevard ziet.“

Irene had niet verwacht al zo snel terug te keren met een nieuwe zondagshow. “Niet op korte termijn in ieder geval. Zelf had ik gegokt op januari 2010. Opeens, vijf weken geleden was het `ja we doen het toch’”, aldus Moors. Daar schrok ze van. “Zeker omdat Let’s Dance, dat ik ook met Carlo presenteer, eraan kwam. Maar aan de andere kant vond ik het natuurlijk te gek dat het doorging. Het is een goede beslissing van RTL de zondag vast te houden. Je moet voorkomen dat een andere zender in dat gat springt.”

Carlo twijfelde geen moment over een opvolger van het programma Life & Cooking. “We waren toch een instituut aan de keukentafel. Het is een commerciĆ«le business, logisch dat ze daarvoor hebben geknokt.”

Aan de nieuwe naam Life 4 You moet Moors nog steeds wennen. “Zelf had ik liever volstaan met Het Zondagmiddaggevoel, want dat is wat het is.”

Life 4 You is tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4.

Datum: zondag 6 september 2009, 16:33
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry