Cadmes op Technische Industrile Vakbeurs

09/08
2010
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Op 31 augustus 1 en 2 september is Cadmes aanwezig op de Technische Industrile Vakbeurs TIV. De TIV is d beurs waar ondernemers en genteresseerden in de technische industrile branche elkaar ontmoeten.

Cadmes informeert bezoekers drie dagen lang over de producten en diensten die zij levert. Zo geeft zij alvast een voorproefje van SolidWorks 2011 deze komt in oktober 2010 uit.

Op de stand van Cadmes kunnen bezoekers daarnaast tal van demonstaties volgen in o.a. CAD CAM en PDM. Zoals de nieuwste gratis 2D CAD software van Dassault Systms.

Technische Industrile Vakbeurs

De Technische Industrile Vakbeurs in Hardenberg kenmerkt zich door zijn fullserviceformule. De beurs is geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Bezoekers kunnen zich via de website van Cadmes www.cadmes.com registreren voor gratis toegang. Bezoek Cadmes op standnummer 458.

Cadmes B.V. www.cadmes.com

Cadmes heeft diverse vestigingen in de Benelux en Duitsland. Zij is leverancier van CAD CAM CAE Robotica en PDMsoftware. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks SolidWorks Enterprise PDM SolidWorks Simulatie ENOVIA Tacton CAMWorks Cimatron en Mastercam. Cadmes is maximaal door SolidWorks gecertificeerd en behoort tot de top 6 resellers wereldwijd.

einde bericht

Bron Cadmes B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 9 augustus 2010, 12:00
Bron: EZPress Beurs
Categorie: Economie
Tags: Duitsland, Hardenberg, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry