TSystems verhoogt omzet aantal orders en EBIT in eerste drie kwartalen 2010

04/11
2010
VIANEN (EZPress) - TSystems heeft zijn omzet in het derde kwartaal van 2010 verder zien groeien. Daarnaast realiseerde het bedrijf verbeteringen in de winstgevendheid in het derde kwartaal van 2010.

De totale omzet groeide in het derde kwartaal van 2010 met 38 procent. In het tweede kwartaal van 2010 groeide de omzet nog met 29 procent. De stijging in het derde kwartaal kwam met name voort uit de enorme groei in de internationale activiteiten van TSystems 11 procent. Ook de omzet buiten de groep groeide substantieel. De omzetgroei van 6 procent die buiten de groep werd gerealiseerd is hoger dan de verwachte gemiddelde groeiratio van 5 procent die het bedrijf in maart dit jaar aankondigde.

In de eerste negen maanden van 2010 groeide de totale omzet met 26 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar naar 66 miljard euro. De omzet binnen de groep daalde met 33 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar naar 19 miljard euro. Ondanks het feit dat de wereldwijde economie nog niet volledig is hersteld was het aantal nieuwe orders aan het eind van de eerste negen maanden van 2010 10 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. TSystems sloot grote nieuwe overeenkomsten met onder andere Hesse Center for Data Processing DekaBank TUI Travel en Deutsche Post DHL.

Einde bericht

Bron TSystems

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 4 november 2010, 15:24
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht, Vianen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry