Hooikoortsseizoen voor grassen van start

23/04
2010
NIJMEGEN (EZPress) - In mei beginnen de grassen volop te groeien en te bloeien. Voor de vele mensen die gevoelig zijn voor graspollen breekt hiermee de tijd aan van niezen tranende en jeukende ogen vermoeidheid en gerriteerd zijn. Kortom de hooikoorts nadert zn hoogtepunt.

Herken de grassen waarvoor je allergisch bent Via www.pollennieuws.nl is het komende seizoen te zien welke grassen in welke periode bloeien en ook hoe ze eruit zien. Van elke grassoort is er een korte video. Op de site is te zien dat niet alle grassoorten tegelijk bloeien en dat je niet van alle soorten grassen hooikoortsklachten hoeft te krijgen. De ene persoon heeft bijvoorbeeld in het bijzonder last van de Grote vossenstaart die nu begint te bloeien de ander juist van Timotee die pas in juni bloeit.

Nieuwe iPhoneapp over pollen en hooikoorts

Vanaf 22 april is de vernieuwde iPhone applicatie van pollennieuws te koop in de iTunesstore. Hiermee kun je dagelijks op de hoogte worden gehouden met nieuws en achtergrondinformatie over pollen en hooikoorts. Deze nieuwe applicatie is ook geschikt voor iPod Touch.

Nieuw in de versie 2.0 is de toevoeging van een actueel pollenjournaal en zogenaamde push notificaties die je een signaal geeft zodra er een nieuw pollenjournaal beschikbaar is. Deze informatie is toegevoegd aan de dagelijkse kaartjes met pollenverwachting en de wekelijkse videoberichten met in het komend seizoen extra aandacht voor grassen.

Tijdelijke aanbieding slechts 079 Vanaf nu en gedurende de hele grasmaand mei is de App te downloaden voor de introductieprijs van 079 in plaats van 239. De Pollennieuwsapplicatie versie 2.0 is in de iTunestore te vinden httpitunes.apple.comnlapppollennieuwsid325442088mt8 .

De vernieuwde applicatie van pollennieuws is een samenwerking tussen Pollennieuws Arno Vlooswijk World of Warmth en OneWhitePixel iPhone Strategy Product Development www.onewhitepixel.com.

einde bericht

Bron Perspectief

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 23 april 2010, 09:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Gelderland, Nijmegen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry