Naakte dame uit Andrélon-reclame aan de slag voor MTV

05/01
2011
Nadia Palesa Poeschmann, vooral bekend van de Andrélon-reclame waarin ze naakt over een voetbalveld rent, gaat aan de slag voor jongerenzender MTV. Dat heeft MTV woensdag laten weten. De in het Afrikaanse Lesotho geboren Nadia gaat vanaf 15 januari het nieuwe programma MTV Was Here presenteren. Hierin onderzoekt de nieuwe aanwinst van MTV samen met Tess Milne, die van TMF naar MTV verhuist, de laatste trends op het gebied van mode, uitgaan, muziek en gadgets.

De MTV-presentatrices ontmoeten in hun programma diverse bekende Nederlanders. Zo loopt Nadia mee in de modeshow van ontwerper Hans Ubbink in theater Carré en interviewt Tess de bekende The Voice-zanger Ben Saunders.

Nadia en Tess hebben allebei al enige media-ervaring. Zo doet Nadia al vanaf haar zestiende modellenwerk en was ze te zien in videoclips van onder anderen Sander Kleinenberg en Yes-R. Tess is afkomstig van TMF, waar ze onder meer het dagelijkse live-programma Kijk Dit Nou presenteerde.

MTV Was Here is vanaf 15 januari elke zaterdag om 18.35 uur te zien op MTV. Later in de week volgen verschillende heruitzendingen van het programma.

Datum: woensdag 5 januari 2011, 16:34
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Lesotho

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry