RTL en Vodafone lanceren nieuw telefoniemerk

03/01
2011
RTL Nederland en Vodafone lanceren begin februari een nieuw mobiel telefoniemerk. Het nieuwe merk richt zich op vrouwen. Dat heeft een woordvoerster van RTL maandag bekendgemaakt. De twee bedrijven zijn al een jaar bezig met de voorbereidingen. “RTL groeit hard als allround mediabedrijf en we zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om onze activiteiten succesvol uit te breiden. De mobiele telefoniemarkt is daar een uitstekend voorbeeld van“, zegt RTL-baas Bert Habets.

RTL is onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content en voor de promotie. “Met dit nieuwe merk maken we vooral gebruik van ons rijke aanbod van bewegend beeld en onze kennis van de vrouwelijke doelgroep“, zegt Habets. “Door onze kennis en expertise te bundelen met Vodafone claimt ons bedrijf nu ook zijn plek op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt.”

Vodafone neemt onder meer de productpropositie en de distributie voor zijn rekening. “Ik ben heel blij met de samenwerking met een sterke mediapartij als RTL. RTL weet als geen ander hoe je beeld en geluid via verschillende media als radio, TV en internet zo gericht mogelijk kunt aanbieden aan je doelgroep“, zegt Vodafone-directeur Jens Schulte-Bockum.

De naam van het nieuwe telefoniemerk wordt later bekend.

Datum: maandag 3 januari 2011, 10:53
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry