Gerard en Gordon: `Nieuwe Over De Vloer op lange baan’

03/01
2011
Gerard Joling en Gordon denken dat het voorlopig niet mogelijk is om een nieuw seizoen van hun populaire tv-programma Joling & Gordon Over De Vloer te maken. Dat zei het duo zondag in Life 4 You.  Het grootste probleem is dat Gerard onder contract staat bij SBS 6, terwijl Gordon werkzaam is voor concurrent RTL 4. “Als John de Mol straks SBS opkoopt, is het opgelost“, grapte Gordon. “Maar nee, voorlopig gebeurt het niet. Gerard heeft een meerjarig contract en ik heb een meerjarig contract.“

Joling ziet ook nog andere bezwaren. “We hebben het allebei hartstikke druk. Ik heb altijd gezegd: `Zeg nooit nooit.’ Maar voorlopig niet”, zei hij. “Het is wel erg leuk. Op oudejaarsavond was er een compilatie bij RTL 5. Die had ik nog nooit gezien. Ik wist niet wat ik zag. We werden half dronken met oliebollen. Het was om te gieren.”

Gordon heeft al wel nagedacht over een nieuwe serie. “Wat ik het allerleukst vond, was de allereerste serie. Toen bleven we twee dagen weg en sliepen we bij mensen onder een Pino-dekbed. Zo zou ik het nog wel willen doen.”

Datum: maandag 3 januari 2011, 11:37
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry