Samsung komt met concurrent voor iPod-touch

29/12
2010
Samsung zal op de komende CES-elektronicabeurs in de VS een tegenhanger voor de populaire iPod touch muziekspeler introduceren: de Samsung Galaxy Player.

De Samsung Galaxy Player vertoont veel overeenkomst met de Samsung Galaxy S smartphone. Hij heeft een vier inch scherm met 800 x 480 pixels. Het is geen oled-scherm maar een super helder lcd-scherm. Er is een camera aan de voor- en achterkant, gps, wifi en bluetooth. Ook zal er waarschijnlijk dezelfde 1 GHZ processor inzitten als in de Galaxy S. Ook het besturingssyteem komt overeen met Android 2.2.

Dankzij de camera aan de voorzijde moet videobellen mogelijk zijn. Het enige dat er ontbreekt is gsm. De Samsung Galaxy Player zal met 8, 16 of 32 GB intern geheugen verkrijgbaar worden. De opslagruimte kan uitgebreid worden met een microSD-kaartje. De officiële naam zal Samsung YP-GB1 zijn, geheel in overeenstemming met de eerdere mp3-spelers van Samsung. Vermoedelijk zal de Galaxy Player ook toegang krijgen tot de Android Market. Hiermee zou het de eerste niet Android telefoon-zijn die deze eer te beurt valt. Wij zijn benieuwd naar de prijs van dit moois.

Datum: woensdag 29 december 2010, 11:01
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry