Fusie IT-Profile en Reovict

22/12
2010
EINDHOVEN (EZPress) - ICT recruitment specialist IT-Profile en ICT reïntegratie en opleidingsbureau Reovict (voormalig onderdeel Ictivity Groep) bundelen hun krachten. Per 1 januari 2011 is de fusie een feit, en vormen beide partijen één organisatie met brede kennis van en jarenlange ervaring binnen de ICT arbeidsmarkt. Beiden ondernemingen zullen onder eigen label actief blijven.

Reovict is specialist op het gebied van reïntegratie en opleiding voor ICT`ers, IT-Profile in werving- en selectie en detachering in commerciële en technische ICT functies.

Door de fusie ontstaat er een organisatie welke gespecialiseerd is op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van ICT'ers. De dienstverlening van beide organisaties is complementair waarbij alle ICT arbeidsmarkt vraagstukken, voor zowel ICT professionals als werkgevers, door deze fusie op adequate wijze worden ingevuld. Een positieve ontwikkeling voor beide ondernemingen. Een gespecialiseerd bureau op het gebied van de ICT arbeidsmarkt voor zowel de werkgever als de werknemer.

Erik Derijks (Directeur IT-Profile); 'We merken duidelijk dat de arbeidsmarkt weer aantrekt. De verwachting is dat de krapte op de arbeidsmarkt in alle hevigheid terugkeert. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten en kandidaten een optimaal pakket aanbieden van diensten binnen de arbeidsmarkt. Wij verwachten op deze manier een nog completere partner te zijn voor zowel werkzoekenden als werkgevers'.

Frans Bouwmans (Directeur Reovict); 'Voor Reovict betekent dit weer een stap verder in haar professionalisering. Het afgelopen jaar hebben we op de achtergrond al samengewerkt en ik zie onze samenwerking in de toekomst zeer positief. Onze dienstverlening is aanvullend aan elkaar en hierdoor kunnen wij onze klanten nu op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling in de breedste zin des woords bedienen'.

//Einde bericht

Bron: Reovict

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 22 december 2010, 15:16
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry