ESIZE marktleider in Supplier Relationship Management (SRM) Research door Capgemini

20/12
2010
WEESP (EZPress) - Capgemini positioneert ESIZE wederom als één van de marktleiders op het gebied van Supplier Relationship Management (SRM) software. Dit blijkt uit de resultaten van het SRM Research 2010-2011. Het onderzoek analyseert de SRM-software van de belangrijkste internationale leveranciers op volledigheid van functionaliteit voor het gehele of onderdelen van het inkoopproces (Sourcing & Buying).

Twintig internationale leveranciers van SRM-software hebben deelgenomen aan het onderzoek. De leveranciers vertegenwoordigen een breed scala aan applicaties; van oplossingen die het gehele inkoopproces afdekken tot nichespelers die een specifiek deelproces ondersteunen. De functionaliteitsanalyse is uitgevoerd op basis van een uitgebreide vragenlijst, die het complete spectrum van het inkoopproces afdekt. De onderzochte deelgebieden vertegenwoordigen de wensen op het gebied van SRM vanuit de markt.

ESIZE blinkt uit in de volledige breedte van de applicatie, maar behaalt ook een maximale score op specifieke deelgebieden zoals projectmanagement, leveranciersmanagement en specifieke procesondersteuning voor de inhuur van extern personeel. 'ESIZE is verheugd over de uitkomst van het onderzoek', aldus Paul van Rietschoten, Commercieel Directeur ESIZE. `Dit rapport is voor ons opnieuw een bevestiging dat wij de juiste keuzes maken als het gaat om visie en focus op productontwikkeling, ook dankzij de input van onze klanten. Wij volgen de ontwikkelingen in het vakgebied inkoop op de voet, zodat wij inzicht hebben in de speerpunten in de markt op zowel korte als langere termijn. Zo willen wij onze klanten niet alleen helpen met de inkoopvraagstukken van vandaag, maar ook een oplossing bieden die meegroeit met de wensen en behoeften van morgen.'

//Einde bericht

Bron: ESIZE B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 20 december 2010, 14:50
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Noord-Holland, Weesp

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry