Nederlands merkenbureau Merk-Echt krijgt ISO-certificaat

13/12
2010
BREDA/ROTTERDAM (EZPress) - Sinds kort mag het Nederlandse merkenbureau Merk-Echt uit Breda het ISO 9001:2008 certificaat voeren. Lloyd's Registry kende Merk-Echt het kwaliteitscertificaat (beeld in bijlage) toe na een uitgebreide audit. De certificering houdt in dat Merk-Echt werkt volgens nauwgezette internationale eisen ten aanzien van kwaliteitsbeleid en procesbeheersing. Eigenaren van merken weten zo zeker dat hun intellectuele eigendom volledig veilig is volgens de meest strenge kwaliteitseisen. Zie ook www.merkecht.com/iso9001.

Bart van den Bergh, directeur Merk-Echt (beeld in bijlage of klik hier): Wij zijn erg trots dat wij het enige echte Nederlandse merkenbureau zijn met deze internationale objectieve erkenning. Wij werken met een compact team van merkspecialisten op een moderne manier aan het beschermen van merken. Dat gaat veel verder dan alleen onderzoek en registreren. Meedenken en nauw betrokken zijn bij een merk, dat is het belangrijkst.'

Aan de toekenning van de ISO-certificering is veel werk vooraf gegaan. Essentiële processen voor het aanvragen, bewaken en uitbreiden van merken zijn doorgelicht en verder gestructureerd. Lloyds blijft vanaf nu jaarlijks een audit uitvoeren. Merk-Echt doet elk halfjaar een interne analyse en kijkt zorgvuldig naar resultaten.

Merk-Echt startte in 2000, steeg als snel door naar de top 4 Benelux kantoren en heeft het hoofdkantoor in hartje Breda (beeld). Het bedrijf beschermt duizenden merken van grote en kleine organisaties. 'Wij zien nog vaak dat ondernemers onderschatten wat voor bedreigingen er kunnen ontstaan als merken die zij vaak al jarenlang voeren niet goed beschermd zijn. Merkbescherming is waardevol richting klanten en leveranciers, en cruciaal bij verkoop of bedrijfsovername. Wij helpen organisaties daarbij,' aldus Van den Bergh.

Voor meer informatie bezoek de online perskamer: http://merkecht.pressdoc.com

of het online persbericht, met beeld en achtergrond: http://pressdoc.com/p/0008zx

//einde bericht

Bron: Koning & Vogel

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Contact voor de media:

Veronique van Zanten

06-51831707

merkecht@koningvogel.nl

Datum: maandag 13 december 2010, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Breda, Noord-Brabant, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry