Movenience zet Customer Contact Center op met software van Frontline Systems

11/12
2010
GOUDA (EZPress) - Movenience kan haar klanten sneller en dus nog beter van dienst zijn doordat Frontline Systems het Customer Contact Center van Movenience heeft uitgerust met Flow IPCS. Deze oplossing integreert verschillende kanalen voor klantcontact: telefonie, e-mail, chat, web assistance, sms en fax en is gebaseerd op Customer Interaction Center van Interactive Intelligence.

Comfort in Mobiliteit, dat is waar Movenience voor staat. Het bedrijf geeft een eigen On Board Unit (OBU) uit: de t-tag, het elektronische apparaatje waarmee tol en parkeergeld kan worden betaald. Movenience wikkelt de financiële transacties af van betalingen met de t-tag, draagt zorg voor het bijbehorende debiteurenbeheer en heeft een eigen klantenservice. Daarnaast richt de onderneming zich op het ontwikkelen van nieuwe auto gerelateerde services, zoals bijvoorbeeld tanken en toegangscontrole.

Omdat Movenience een jong bedrijf is met ambitieuze toekomstplannen, zocht het een flexibel en schaalbaar communicatiesysteem, dat bij groei, verhuizing of verplaatsing van medewerkers eenvoudig kan worden aangepast. De keus viel daarbij op Flow IPCS. Dit systeem bestaat uit het contactcentersoftware CIC en een door Frontline Systems ontworpen middleware-laag die ervoor zorgt dat CIC kan worden gekoppeld aan ruim 100 ERP- en CRM-oplossingen.

Een belangrijk voordeel is dat Flow IPCS enkel en alleen een software-oplossing is die met alle hardware kan samenwerken. Bij uitbreiding van het systeem kunnen online nieuwe licenties worden aangevraagd en hoeft er ter plekke niets te worden geïnstalleerd. De operationele kosten blijven op deze manier laag.

//Einde bericht

Bron: Movenience

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 11 december 2010, 07:32
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gouda, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry